loading...
YourAds Here YourAds Here

کسب وکار

بازدید : 240
يکشنبه 24 ارديبهشت 1402 زمان : 0:20

ظروف برنجی

در کشور ما ایران استفاده از ظروف فلزی از گذشته های دور مرسوم بوده است. در نقاط مختلف و بر اساس آداب و رسوم هر منطقه، مردم تمایل به استفاده از ظروف فلزی مخصوص دارند. اما مرسوم است که از ظروف ساخته شده از آلیاژ روی، مس و برنج استفاده کنید. چند سالی است که گرایش عمومی به سمت استفاده از ظروف مسی است و مردم علاقه زیادی به استفاده از این نوع ظروف نشان می دهند. همچنین اگر قصد فروش ظروف برنجی خود را داررید می‌توانید به دپوکو خریدار ظروف برنجی در تهران بسپارید.

اما آیا استفاده از ظروف برنجی به قول خودشان مفید است؟ آیا استفاده از ظروف برنجی به بدن انسان آسیب می رساند؟ در این مقاله سعی شده است بدون هیچ توضیحی صرفاً به مزایا و معایب استفاده از این ظروف پرداخته شود و در نهایت تصمیم گیری را به عهده خواننده گذاشته ایم. ما بر این باوریم که با مطالعه این اطلاعات، حتی حداقل، می توانید تصمیم درستی در مورد خرید و استفاده از این نوع ظروف بگیرید. برای اطلاع بیشتر در مورد خرید ظروف آنتیک اینجا کلیک کنید.

معرفی فلز برنج

برنج آلیاژی از مس و روی فلزی است که نسبت آن تعیین کننده نوع برنج است. برخی از انواع آلیاژهای برنج را برنز نیز می نامند، اگرچه برنز آلیاژی از مس و قلع است. برنج رنگی تقریبا زرد دارد که شبیه رنگ طلایی است و در برابر کدر شدن و کدر شدن مقاوم است و به راحتی اکسید نمی شود. این فلز به دلیل کاربرد، شکل و رنگ خاص خود در مکان های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد. به عنوان مثال به دلیل رنگ زرد در تزئینات، اصطکاک کم در مغز قفل ها و به دلیل خاصیت آکوستیک آن در آلات موسیقی به ویژه بوق استفاده می شود.

برنجی

برنج با درصد کمتر مس نیز از مس الکتروتصفیه شده تشکیل می شود. اما معمولا از آلیاژهای مس بازیافتی و ضایعات کم ارزش استفاده می شود. دومین ماده تشکیل دهنده برنج روی است. مقدار روی بر حسب وزن بین 5 تا 40 درصد بسته به نوع برنج متغیر است. برنج با درصد روی بیشتر، سخت تر و قوی تر است، اما شکل دادن به آن دشوار است و در برابر خوردگی ضعیف تر است. روی برای تهیه نوعی برنج که گاهی با نام تجاری Splettm شناخته می شود استفاده می شود.

برخی از انواع برنج با درصدی از مواد دیگر برای بهبود ویژگی های خاص ساخته می شوند. تا 3.8 درصد وزنی سرب را می توان به برنج برای ماشینکاری اضافه کرد. افزودن قلع مقاومت در برابر خوردگی را بهبود می بخشد. وجود آهن، برنج را سخت‌تر می‌کند و ساختار دانه‌های داخلی را کوچک‌تر می‌کند و در نتیجه فلز توانایی ایجاد اثرات تکراری را دارد. این در واقع جعلی نامیده می شود. گاهی اوقات آرسنیک و آنتیموان به برنج حاوی بیش از 20 درصد روی اضافه می شود تا از خوردگی جلوگیری شود. سایر مواد بسیار کمتر مورد استفاده عبارتند از: منگنز، سیلیکون و فسفر.

معرفی فلز مس

رنگ مس فلزی نسبتاً قرمز است و رسانایی الکتریکی و حرارتی بسیار بالایی دارد. (در بین فلزات خالص فقط رسانایی الکتریکی نقره در دمای اتاق بیشتر از مس است) زیرا قدمت مصنوعات مسی کشف شده به 8700 سال قبل از میلاد می رسد. مس فلزی احتمالاً قدیمی ترین فلزی است که توسط بشر استفاده شده است. مس علاوه بر اینکه در کانی های مختلف وجود دارد، به صورت فلزی نیز یافت می شود.

آلیاژهای مس

آلیاژهای متداول مس فلزی عبارتند از برنج، برنز، مس نیکل و مس نیکل نقره که از اهمیت عملی زیادی برخوردارند. نزدیک به 30 درصد از تولید مس جهان در آلیاژها استفاده می شود. آلیاژهای مس عموماً سرد کار می شوند و تنها 10 درصد از آنها به روش ریخته گری تولید می شوند. به دلیل مقاومت بالای فلز مس در برابر خوردگی، این فلز در صنایع غذایی و شیمیایی کاربرد فراوانی دارد. به طور گسترده ای در مهندسی مکانیک، سازندگان ابزار دقیق، خودروسازی و کشتی سازی استفاده می شود.

فواید و خواص غذاهای برنجی چیست؟

به گفته پزشکان طب سنتی آلیاژ برنج خاصیت ضد باکتریایی دارد و از بسیاری از بیماری ها پیشگیری می کند. علاوه بر این، استفاده از ظروف برنج و سماور برنج می تواند عملکرد سلول های مغز را بهبود بخشد.

ظروف برنجی ویژگی های ظاهری منحصر به فردی دارند و بدنه زرد روشن آنها می تواند تاثیرات مثبتی بر روحیه و روان شما داشته باشد. از سوی دیگر، بسیاری از کارشناسان معتقدند ظروف برنجی یکی از مطمئن ترین گزینه های موجود برای پخت و پز و سرو غذا هستند. ظروف برنجی می توانند کمبود عناصری مانند روی و مس را در بدن انسان برطرف کنند. در ادامه شما را با برخی از خواص غذاهای برنجی آشنا می کنیم و اثرات مثبت آنها را برای سلامتی نشان می دهیم. بنابراین اگر در استفاده از ظروف برنجی شک دارید توصیه می کنیم مطالب زیر را با دقت مطالعه کنید. همچنین اگر قصد فروش ظروف مسی خود را دارید می‌توانید به لینک زیر مراجعه کنید.

https://depocoo.com/buyer-of-copper-utensils/

خواص ظروف برنجی

آلیاژ برنج خاصیت ضد باکتریایی دارد و با جلوگیری از تکثیر و تخریب DNA باکتری ها، آنها را به طور کامل از بین می برد.

استفاده از ظروف برنجی تاثیر زیادی در رفع بیماری های دستگاه گوارش و پوست دارد.

ظروف برنجی عملکرد سلول های مغز را بهبود می بخشد.

ظروف برنجی کمبود عناصر روی و مس را در بدن برطرف کرده و در سلامت و شادابی افراد تاثیر بسزایی دارد.

زخم های سطحی که عمدتاً روی پوست ظاهر می شوند.

زخم های عفونی که با سرعت بسیار آهسته بهبود می یابند.

از نظر ظاهری و زیبایی، رنگ طلایی درخشان آلیاژ برنج ذهن و روح را شاداب می کند.

ظروف برنجی یکی از مطمئن ترین گزینه های موجود برای پختن غذا هستند.

اگر کمبود روی و آهن در بدن دارید، می توانید با جوشاندن آب در سماور زغالی برنج، این کمبود را جبران کنید. این ظروف روی و آهن را در بدن جذب کرده و نشاط و سلامتی را برای شما به ارمغان می آورد.

به عنوان مثال در مورد فواید و خواص سماور برنج می توان به موارد زیر اشاره کرد. یکی از مهمترین و بهترین ویژگی های سماور زغالی استفاده از آلیاژ برنج در ساخت آن است که خواص و کارایی این سماور را دو چندان می کند. برخی از خواص این سماورهای زغالی به دلیل استفاده از آلیاژ برنج در ساخت آن عبارتند از:

داشتن خواص ضد میکروبی

از بین بردن بیماری های پوستی و گوارشی

خاصیت آنتی باکتریال

بهبود عملکرد مغز و بسیاری موارد دیگر را می توان نام برد که نشان از خواص مفید این سماور دارد.

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 9

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 91
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 3
  • بازدید کننده امروز : 3
  • باردید دیروز : 2
  • بازدید کننده دیروز : 3
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 7
  • بازدید ماه : 752
  • بازدید سال : 752
  • بازدید کلی : 36599
  • کدهای اختصاصی